December 25, 2008

Recommended

disini aku ingin berkongsi satu blog yang aku anggap sangat bermanfaat kepada semua terutamanya remaja yang sedang dalam tempoh mencari diri sendiri. blog yang aku maksudkan adalah hasil taipan Ummusaif. kepada yang kurang kenal dengan beliau, ummusaif adalah isteri kepada ust hasrizal, penulis saifulislam.com. selebihnya bolehla para pemikir cari sendiri ye...hehe..malas nak tulis banyak-banyak..

topik yang saya agak tertarik adalah permasalahan remaja yang di utarakan oleh beliau melalui post Cegah Sebelum Parah...saya rekemenkan para pemikir untuk melihat entri itu...dan jika berkesempatan, silalah baca komen entri tersebut yang diberikan oleh rulza...komen yang memang panjang(sebenarnya komen terpanjang post tu) dan ada sedikit unsur 'explicit' namun mesej yang ingin disampaikan jelas...harap pemikir boleh meluangkan masa...insyaAllah kita sama-sama mendapat manfaat darinya...

6 comments:

m.u.s.e said...

ko nak tgk blog paling pukimak x mape? ni dia..cam lahanat punya betina..

http://adibahahmad.blogspot.com/

d4uh said...

to muse
ni ke yg klua paper tu??

m.u.s.e said...

entah..jarang baca paper cuti ni..
but I personally don't think it was written by a malay, MUSLIM girl..

d4uh said...

to muse
aku rasa die kna sabotaj kot...tapi memang celake laa sape yg buat blog tu

Anonymous said...

err. dah bc dah the longest comment. err. thx a lot, but er. sounds yucks. reality? ohh, baru tau guys cengitu.

d4uh said...

to anonymous
memang agak mengarut...tapi ada point yang boleh diambil iktibar...hoho...yg baik jd pedoman yang buruk ditinggalkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...