December 19, 2008

My first time

hari ini aku ke pasaraya untuk melakukan sedikit beli dan belah...sebenarnya menemani kakakku yang ingin menghabiskan wang bonusnya...memang ramai manusia di kbmol...macam-macam ragam...banyak fesyen...bermacam gaya...suka juga melihat kelakuan manusia...tapi yang aku nak cerita sebenarnya kejadian semasa aku dalam perjalanan keluar dari kbmol...aku ternampak seorang balak tengah berpegang tangan dengan minahnya...minah tu nampak agak bergaya...pakaian ala-ala moden...berspek mata hitam(dalam pasaraya pon pakai)...balak dia pulak nampak agak pelik...pakai rantai...badan agak gempal...pakai t-shirt dan jeans...tengah pasangan mesra ini berjalan-jalan...mereka menuju ke arah tandas...disinilah klimaks cerita aku...jeng3....

aku dapati kedua-dua orang itu masuk ke dalam tandas perempuan...walla...balak itu sebenarnya seorang minah...sebenarnya inilah pertama kali aku nampak di depan mata aku golongan minah bersama minah(balak)...rasa sedih namun apakan daya...tak tahu siapa nak dipersalahkan...ibu bapa,institusi pendidikan,rakan sebaya,diri mereka sendiri atau kita yang mengetahui namun tetap berdiam diri...

"Dunia semakin tua"

7 comments:

adlan wafi said...

ni sesuai jd sambungan episod cinta kau...

d4uh said...

to adlan
aku rasa kena bukak siri baru...cinta songsang...hoho

BoY oRenS said...

owh btoi ka hg br skali tgk pmpn kapel ngan pmpn?
same la ngan cek....
tp kt kmb nu stiap hari cek nmpk laki kapel ngan laki...
nk tau sapa?
hg dgn muzal la sapa lg...
da lagu crita brkbck mountain pon ada cek tg......
hahahahahaha

d4uh said...

to boy orens
haha...rasanya boy oren ni xleh nak beza org kapel camna...hoho

acapviv said...

weyh matpe..

minah yg ko jmpe tu mesti putih2 sket pastu free hair kan?

pastu balak dier gelap2 n tembam kan?

hoho..

dunia sekarang mmg pelik..

d4uh said...

to acap
yup..minah tu bole tahan la...hoho..balak die tembam tapi putih..macho2

iman ka. said...

ey tapi iwas watching house the other day, lepak gle tunjuk one of the doctors buat scene les. pengaruh media massa, might have influenced these people to follow agaknye. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...